Πώς να επαληθεύσετε τον λογαριασμό Instagram;

Τώρα, θα δούμε την επαλήθευση Instagram. Τι είναι αυτό? Χρειαζόμαστε αυτό; Πώς να το πάρετε;
How to Verify the Instagram Account?

Εάν χρησιμοποιείτε το Instagram καθόλου, πιθανότατα έχετε δει σε μερικούς λογαριασμούς το μικρό μπλε σημάδι επιλογής δίπλα στο όνομα χρήστη.

Για πολλούς ανθρώπους, αυτό είναι κάτι που πρέπει απολύτως να έχουν. Είναι ένα σύμβολο κατάστασης. Είναι ένα είδος σήματος υπερηφάνειας ή διακριτικού που έχουν στο λογαριασμό τους ότι δείχνουν ότι έχουν επαληθευτεί το Instagram. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε φθηνά εισιτήρια Instagram και να λάβετε την επαλήθευση του Instagram.

Είναι πραγματικά απαραίτητο να επαληθεύονται οι μικροεπιχειρήσεις στο Instagram;

 Εάν, ολόκληρος ο στόχος σας είναι απλά να αυξηθεί σε ένα επίπεδο όπου παίρνετε αυτό το μπλε σημάδι και αυτό είναι το είδος του σημείου άφιξής σας. Τότε σίγουρα, ακολουθήστε τα βήματα και τις προσπάθειες για να φτάσετε εκεί. Αλλά ως μικρή επιχείρηση, είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς; Αυτό είναι κάτι που πρέπει να εξετάσετε. Η απόκτηση ελέγχου μπλε ελέγχου δεν είναι μια δύσκολη διαδικασία. Αυτό που είναι δύσκολο είναι στην πραγματικότητα να προκριθείτε; Υπάρχει μια αναφορά ανθρώπων που πληρώνουν πάνω από 10.000 δολάρια σε έναν φίλο ενός φίλου που γνώριζε κάποιον που εργάστηκε στο Facebook ή στο Instagram και κατάφερε να επαληθεύσει τον λογαριασμό. Πρόβλημα με αυτό είναι

    1) Αντιβαίνει στους όρους και τις υπηρεσίες της Instagram, διότι είναι γελοίο.
    2) Εάν το Instagram ανακάλυψε ποτέ, πήραν ακριβώς το σημάδι ελέγχου και δεν είστε πλέον           επαληθευμένοι.

    Έτσι, το Instagram πριν από 6 μήνες αποφάσισε να το αλλάξει αυτό. Τώρα, έχετε την ευκαιρία να υποβάλετε αίτηση και μπορείτε να εφαρμόσετε το προφίλ σας για να λάβετε αυτήν την επαλήθευση με μπλε έλεγχο. Το Instagram έχει μερικούς διαφορετικούς κανόνες που προσπαθούν να ακολουθήσουν για να εξασφαλίσουν ότι δεν επαληθεύουν όλους. Αν κάθε λογαριασμός έχει μπλε έλεγχο τότε δεν έχει σημασία.

Υπάρχει ένας βιώσιμος επιχειρηματικός λόγος για να σας επιβεβαιώσω;

 Αυτός ο βιώσιμος επιχειρηματικός λόγος που ψάχνουν είναι; Υπάρχει κίνδυνος για εσάς ή για τον κίνδυνο για τους ανθρώπους; Ότι ακολουθείτε ότι κατά λάθος θα σας μπερδευτούν με το διαφορετικό προφίλ. Ο τελικός στόχος του Instagram, πραγματικά στο τέλος της ημέρας, απλά πρέπει να είναι, δίνω μεγάλη αξία και βλέπω την εμπλοκή που μου αποδεικνύει ότι οι χρήστες μου βλέπουν και αυτή τη μεγάλη αξία;

Έτσι, όταν περνάτε από αυτή τη διαδικασία εφαρμογής, πρέπει να έχετε ένα μεγάλο πλήθος οπαδών ή αρκετά μεγάλο. Πρέπει να έχετε μια δέσμευση που είναι σημαντικά πιο σημαντική. Πρέπει να υπάρχει ένα σενάριο περίπτωσης επιχειρησιακής χρήσης σχετικά με το γιατί αυτό είναι σημαντικό τόσο για την εταιρεία σας όσο και για το Instagram. Είναι οι άλλοι ψεύτικοι λογαριασμοί εκεί που προσποιούνται ότι είσαι εσύ;

Υπάρχει επίσης κάποια ασάφεια το Instagram πιστεύει ότι υπάρχει αξία για να σας επιβεβαιώσει; Αν σας επιβεβαιώσουν, θα αυξήσουν την εμπιστοσύνη που έχουν οι χρήστες τους στο Instagram; Ή θα μπορέσει το προφίλ σας να φέρει περισσότερους χρήστες, περισσότερους ανθρώπους που έρχονται συνεχώς στην εφαρμογή, συνεργαζόμενοι με το προφίλ σας και άλλους; Έτσι, όλα αυτά τα διαφορετικά σενάρια πηγαίνουν σε όλη αυτή τη διαδικασία εφαρμογής, ώστε να το έχετε υπόψη σας.

συμπέρασμα

Μην πέσετε θύμα σε αυτές τις εταιρείες που προσπαθούν να κλέψουν από μικρές επιχειρήσεις και να κλέψουν από επιρροές, προσπαθώντας να πούμε ότι μπορούν να σας πουλήσουν ή να σας εγγυηθούν ένα σημάδι.

No comments