Εύκολοι τρόποι να αναπτυχθούν οι ακόλουθοι του Instagram

Τα καλά νέα είναι ότι εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε τον αριθμό των οπαδών σας στο
Easy Ways To Grow Your Instagram Followers

Τίποτα δεν είναι πιο απογοητευτικό από το να έρθετε με μια μεγάλη θέση για το Instagram και έχοντας να πέσει επίπεδη, μην πάρει την προσοχή που του αξίζει. Αν οι αναρτήσεις σας δεν εμφανίζονται από αρκετά άτομα και ο αριθμός των οπαδών σας δεν φαίνεται να αυξάνεται, δεν είναι απαραίτητα εσφαλμένο.

Όταν το Instagram ξεκίνησε αρχικά, οι αναρτήσεις εμφανίστηκαν στη ροή με χρονολογική σειρά. Ως αποτέλεσμα, οτιδήποτε δημοσιεύσατε βλέπετε αμέσως από τους ανθρώπους που σας ακολουθούν.

Σήμερα, τα πράγματα αντιμετωπίζονται πολύ διαφορετικά ...

Αντί να καταγράφουν θέσεις με τη σειρά που προστίθενται, το Instagram βασίζεται σε έναν ειδικό αλγόριθμο για να αποφασίσει ποιες αναρτήσεις θα πρέπει να δουν οι χρήστες πρώτα. Για παράδειγμα, δίνει προτεραιότητα στις αναρτήσεις που γίνονται από τα μέλη της οικογένειας και τους φίλους ενός ατόμου, που τους δείχνει στην κορυφή της ροής. Προσωπικά, μου φαίνεται απογοητευτικό να βλέπω μόνο μηνύματα από την ίδια ομάδα ανθρώπων κάθε φορά που μπαίνω στο Instagram ή στο Facebook. Δυστυχώς, αυτό είναι κάτι που πρέπει να συνηθίσω, δεδομένου ότι δεν φαίνεται να αλλάζει οποτεδήποτε σύντομα. Αντί να θυμάστε για τις παλιές καλές μέρες, είναι σημαντικό να προσαρμοστείτε στον τρόπο με τον οποίο είναι τα πράγματα. Τα καλά νέα είναι ότι εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε τον αριθμό των οπαδών σας στο Instagram - μπορείτε να ξεκινήσετε με αυτούς τους 50 οπαδούς.

Συμβουλές για την αύξηση του Instagram Follower Count σας το 2018 και πέρα
Συνδεθείτε με μια ενεργή ομάδα χρηστών
Εάν θέλετε να πάρετε περισσότερους οπαδούς, θα πρέπει να τους αναζητήσετε ενεργά. Ο καλύτερος τρόπος να το κάνετε είναι να παρακολουθείτε άλλους χρήστες στο Instagram. Βάλτε την πλατφόρμα για ανθρώπους που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα που κάνετε ή που εκτιμούν τα ίδια πράγματα.
Ένας απλός τρόπος για να γίνει αυτό είναι με hashtags. Hashtag όπως το #LondonYoga μπορεί να σας συνδέσει με ανθρώπους στην περιοχή του Λονδίνου που είναι παθιασμένοι με τη γιόγκα. Αυτό περιλαμβάνει τόσο τους φοιτητές όσο και τους δασκάλους. Αναζητήστε άλλους καθηγητές γιόγκα και κάντε κλικ στη λίστα των ατόμων που τους ακολουθούν. Οι πιθανότητες είναι, αν αυτοί οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για το περιεχόμενο που η δασκάλα γιόγκα δημοσιεύει, μπορεί επίσης να απολαύσουν το περιεχόμενο που δημοσιεύετε. Ξεκινήστε να ασχολείστε με αυτούς ακολουθώντας τους και αφήνοντας σχόλια σχετικά με το περιεχόμενό τους. Ως δάσκαλος γιόγκα, ο στόχος σας δεν πρέπει να είναι να ακολουθείτε άλλους καθηγητές γιόγκα. Αντ 'αυτού, πρέπει να βρείτε ανθρώπους που ενδιαφέρονται να μάθουν γιόγκα ώστε να μπορείτε να τους μετατρέψετε σε πελάτες. Άρθρα όπως αυτό για αργότερα είναι χρήσιμες γνώσεις για τη χρήση των hashtags.

Δημιουργήστε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας που πραγματικά βρίσκεται έξω
Πηγαίνουν τις ημέρες απόσπασης τόσο συχνά όσο μπορείτε για να κρατήσετε το περιεχόμενό σας μπροστά στα μάτια των οπαδών σας. Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί ο αλγόριθμος σήμερα, ευνοείται η υψηλή ποιότητα περιεχομένου στη ροή δεδομένων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να δημοσιεύσετε περιεχόμενο μόνο που γνωρίζετε ότι οι οπαδοί σας θα αγαπήσουν. Αντί να δημοσιεύσετε μόνο για να προσθέσετε κάτι νέο, περιμένετε μέχρι να έχετε πραγματικά κάτι καλό να μοιραστείτε. Η προσθήκη λιγότερων αναρτήσεων δεν είναι απαραιτήτως κακό αν όλα τα οποία δημοσιεύετε αξίζει να τα μοιραστείτε. Υπάρχουν πολλά άρθρα διαθέσιμα για να παρέχουν συμβουλές για τη δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου όπως αυτό.
Αναλάβετε την ιδέα να βοηθήσετε τους ακόλουθους σας
Ένα από τα σπουδαία πράγματα για τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης είναι ότι σας δίνει την ευκαιρία να μοιραστείτε τις γνώσεις σας με άλλους ανθρώπους που είναι παθιασμένοι με τη γιόγκα. Δείτε κάθε δημοσίευση που κάνετε ως ευκαιρία να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους και να συνδεθείτε περισσότερο με την κοινότητά σας. Πηγαίνοντας πάνω και πέρα ​​για να βοηθήσετε τους οπαδούς σας, δημιουργείτε μια βαθιά αίσθηση εμπιστοσύνης. Ως αποτέλεσμα, είναι πιο πιθανό να συνεργαστούν μαζί σας στο μέλλον.
Δώστε προσοχή σε περισσότερους από τους αριθμούς
Αντί να εστιάζετε πάρα πολύ στους αριθμούς, θα πρέπει να εστιάσετε στην οικοδόμηση πραγματικών συνδέσεων με τους οπαδούς σας. Είναι καλύτερα να έχετε 50 οπαδούς που ενδιαφέρονται πραγματικά για αυτό που έχετε να πείτε αντί για έναν τόνο οπαδών που δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για τις υπηρεσίες σας. Αυτό θα συμβάλει επίσης στην ενίσχυση της φήμης σας.
Βρείτε έναν τρόπο να κάνετε την απόσπαση στο Instagram ευχάριστη
Αν σας αρέσει να γράφετε στο Instagram, είναι πιο πιθανό να κολλήσετε με αυτό. Το πάθος σας θα λάμψει επίσης, βοηθώντας σας να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Πειραματιστείτε με διαφορετικούς τρόπους απόσπασης για να δείτε τι σας αρέσει περισσότερο. Για παράδειγμα, δοκιμάστε να δημιουργήσετε λεπτομερείς περιγραφές για ορισμένες από τις εικόνες σας, αναφέροντας μια ιστορία με κάθε θέση. Όταν βρείτε έναν τρόπο να μοιραστείτε αυτό που πραγματικά σας φέρνει χαρά, οι οπαδοί σας πιθανότατα θα καθίσουν και θα λάβουν γνώση.

No comments