πώς να κερδίσετε χρήματα από τη διαβούλευση

Ένας άλλος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα online είναι μέσω διαβουλεύσεων. Εάν είστε ειδικός σε οποιοδήποτε πεδίο, θα βρείτε ενδεχομένως άτομα που είναι πρόθυμα να σας πληρώσουν για να τους συμβουλεύσουν για τους προσωπικούς ή επιχειρηματικούς τους στόχους. Ίσως να νομίζετε ότι δεν είστε αρκετά σημαντικοί για να συμβουλευτείτε γιγαντιαίες εταιρείες, αλλά θα εκπλαγείτε από τα είδη εμπειρίας που μπορούν να πληρώσουν οι άνθρωποι.

Ο συνάδελφός μου, Robert Farrington, του επενδυτή της Varsity Investor θα μπορούσε επίσης να αποτελέσει υπόδειγμα για κάποιον που πραγματοποίησε διαβουλεύσεις στο διαδίκτυο σε μια απίθανη βιομηχανία. Ο Ρόμπερτ μου είπε ότι, αφού είχε κάνει blogging για μερικά χρόνια, μερικοί μάρκες έφτασαν να τον λυγίσουν για να του ζητήσουν βοήθεια για τα κοινωνικά μέσα και το online μάρκετινγκ.

Ο Ρόμπερτ δήλωσε ότι έκανε έναν μέσο όρο 4-6 από αυτές τις συναυλίες ετησίως για μικρό χρονικό διάστημα, υπολογίζοντας το χρονοδιάγραμμά του και συνεπώς το έργο που συνεπάγεται. Το καλύτερο μέρος είναι ότι χρεώνει μια κατ 'αποκοπή τιμή που μερικές φορές υπολογίζεται σε περίπου $ 100 ανά ώρα. Και θυμηθείτε, αυτή ήταν η αμοιβή που κέρδισε για να συμβουλεύει τους ανθρώπους για τους απλούστερους τρόπους να χρησιμοποιούν εργαλεία κοινωνικών μέσων όπως το Facebook και το Pinterest για να καλλιεργούν τα εμπορικά τους σήματα.

Εάν θέλετε να ξεκινήσετε τη διαβούλευση, αλλά δεν είστε σίγουροι για τα επόμενα βήματα, θα βρείτε επίσης έναν δωρεάν λογαριασμό μέσω του Clarity.fm. Αυτός ο ιστότοπος επιτρέπει σε όποιον θέλει να παρέχει συμβουλές να βρει ένα ελεύθερο προφίλ. Μόλις το προφίλ σας είναι πάνω, οι χρήστες θα σας βρουν και θα κλείσουν μια συνεδρία που θα αγοράσετε.

No comments