πώς να κερδίσετε χρήματα με online μαθήματα

Αν έχετε οποιεσδήποτε δεξιότητες που μπορείτε να διδάξετε σε άλλους, είναι επίσης δυνατό να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό μάθημα που μπορείτε να κάνετε online. Μπορείτε να βρείτε online μαθήματα που διδάσκουν από το μαγείρεμα μέχρι το μάρκετινγκ ή ακόμα και ανεξάρτητο γράψιμο. Η κόλαση, προσφέρω ακόμη και τη δική μου σειρά μαθημάτων για οικονομικούς συμβούλους που θέλουν να τρέξουν την επιχείρησή τους στο διαδίκτυο: ο τύπος online συμβούλου ανάπτυξης.

Πέρυσι, περιέγραψα τον φίλο μου Τζόζεφ Μιχαήλ της Εύκολης Δημιουργίας Πορείας. Ο Michael προσφέρει πολλά διαφορετικά μαθήματα, συμπεριλαμβανομένων μαθημάτων γραφής λογισμικού που ονομάζεται "Scrivener". Με τα χρόνια, ο Michael έχει κερδίσει έξι αριθμούς ή περισσότερα ετησίως πωλώντας μαθήματα που βοηθούν τους ανθρώπους να επιτύχουν το είδος επιτυχίας που έχει επιτύχει.

Οι περισσότεροι άνθρωποι εγκαθιστούν το online μάθημα τους μέσω μιας πλατφόρμας όπως το Teachable.com. Με το Teachable, μπορείτε να ανεβάσετε τα υλικά του μαθήματος σας και να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα για τη διαχείριση των πελατών και την αποδοχή πληρωμών.

No comments