πώς να κερδίσετε χρήματα από τις πωλήσεις βιβλίων

Ενώ η εκδοτική βιομηχανία ήταν πολύ τυπωμένη, αυτές τις μέρες μπορείτε να ολοκληρώσετε ολόκληρη τη διαδικασία της γραφής, δημοσίευσης και μάρκετινγκ ενός βιβλίου στο διαδίκτυο. Οι ιστότοποι, όπως ο χώρος δημιουργίας, θα σας επιτρέψουν να μεταφορτώσετε το βιβλίο σας και να το εκτυπώσετε χωρίς να συμπεριλάβετε έναν επίσημο εκδότη και μπορείτε ακόμη να αποκτήσετε το βιβλίο σας στο Amazon.com, έτσι ώστε οι άνθρωποι να το αγοράσουν εκεί.

Ένας ιστοχώρος που γνωρίζω ονομάζεται Joseph Hogue έχει ένα επιτυχημένο blog (My Work from Home Money) και μια ακμάζουσα επιχείρηση εκδόσεων βιβλίων. Ο Hogue έχει γράψει πολλά βιβλία που έχει δημοσιεύσει στο διαδίκτυο για να δημιουργήσει μια συνεχή πηγή παθητικού εισοδήματος. Λέει ότι κατά μέσο όρο περίπου 685 βιβλία που πωλούνται ανά μήνα για να παράγουν κατά μέσο όρο 1.857 δολάρια σε έσοδα. Δεν είναι κακό, ε;

Εάν νομίζετε ότι θα μπορούσατε να γράψετε ένα βιβλίο που οι άνθρωποι θα ήθελαν να αγοράσουν, αυτή είναι μια έξυπνη στρατηγική που πρέπει να εξετάσετε αφού το αρχικό κόστος μπορεί να είναι ελάχιστο και, ούτως ή άλλως, πιθανότατα έχετε ήδη ένα λογισμικό ηλεκτρονικού υπολογιστή και επεξεργασίας κειμένου.

No comments