πώς να κερδίσετε χρήματα από το google adsense

Εάν έχετε επισκεφτεί έναν ιστότοπο στο διαδίκτυο, έχετε δει διαφημίσεις Google. Αυτές οι διαφημίσεις είναι παντού και για καλό λόγο. Όχι μόνο είναι εύκολο να παραμείνουν σε επαφή με οποιοδήποτε βασικό ιστότοπο, αλλά θα είναι επικερδείς όταν ο ιστότοπός σας αρχίσει να δημιουργεί ένα συνεχές ποσό της κυκλοφορίας.


Ένα από τα ενδιαφέροντα πράγματα σχετικά με το Google AdSense είναι ότι είναι πολύ εύκολο να ρυθμίσετε τις παραμέτρους. Αν έχετε ένα blog ή έναν ιστότοπο, θα κάνετε check-in για έναν δωρεάν Λογαριασμό Google AdSense. Από εκεί, η Google θα σας δώσει έναν μοναδικό κώδικα που θα επικολληθεί στον ιστότοπό σας. Η Google τα παίρνει από εκεί, παρακολουθώντας τις επισκέψεις σας στη σελίδα, την επισκεψιμότητα και τα κέρδη σας για λογαριασμό σας. Δεν υπάρχει καμία συντήρηση ή συντήρηση για να το καταλάβετε, γεγονός που καθιστά προφανές εάν έχετε ήδη μια ιστοσελίδα.

Πόσο θα κερδίσετε; Νομίζω ότι ο καλύτερος μήνας μου με το Google AdSense ήταν σχεδόν $ 5.000 τα τελευταία δέκα χρόνια. Αυτός ο εκπληκτικός μήνας έσφαξε το μυαλό μου, καθώς ήταν στην αρχή της ιστορίας μου. Όταν πηγαίνετε από το μηδέν στα 5.000 δολάρια σε ένα μήνα, αυτό θα ταρακουνήσει τον κόσμο σας. Για μένα, με συγκίνησε κι εγώ ακόμα περισσότερο, επειδή ήξερα ότι υπήρχαν άλλοι τρόποι να κερδηθούν.

No comments